Değerli Üyelerimiz

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER), Türk denizcilik sektörünün sorunlarına çözüm bulma ve Türk koster filosunun gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 2014 yılında kurulmuştur. Faaliyete geçtiği günden bu yana gerek üyesi olan koster armatör ve işletmecilerinin gerekse sektörün genel sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla Derneğimiz, Türk denizcilerinden yoğun teveccüh görmüştür.

Kıymetli paydaşlarımızın KOSDER’e gösterdiği ilgi ve alaka, bizleri mutlu etmekle beraber sektörümüzün birlik ve beraberlik içinde güçlenmesi adına yaptığımız çalışmalarda motivasyon kaynağımız olmuştur.

Bu çerçevede aşağıda belirtilen tarihlerde gerçekleştireceğimiz Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneğimizin 4. Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısına teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

1.Toplantı

Tarih & Saat                : 19 Mart Perşembe Saat 13.00

Yer                              : Deniz Ticaret Odası Fındıklı/İstanbul

Toplantıda çoğunluk sağlanamaması durumunda;

2.Toplantı

Tarih & Saat                : 07 Nisan Salı Saat 13.00

Yer                              : Deniz Ticaret Odası Fındıklı/İstanbul

Not                              :

Dernek Tüzüğünün 10.Madde 8. parağrafına istinaden;

“Tüzel kişinin” üye olması halinde, tüzel kişinin yönetim kurulu başkanı veya temsille görevlendireceği kişi oy kullanabilir. (Tüzel üye yetkilendirmelerinde, kaşe ve imzalı firma antetli kağıdı veya noter onaylı evrak yeterli olacaktır)

“Gerçek kişi” üyelerimizin ise şahsen oy kullanmaları gerekmektedir. Konunun önemine binaen siz değerli üyelerimize duyurulur.

Toplantı Gündemi        :

Açılış,

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

Başkanlık Divanının Seçimi,

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Okunması, Müzakeresi,

Bilanço Gelir – Gider Hesaplarının Müzakeresi ve İbrası,

Tahmini Bütçenin Görüşülmesi,

Tüzük Değişikliği: Yönetim Kurulu görev süresinin 2 yıldan 3 yıla çıkarılması Hk.

Yönetim kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi

Dilek ve Temenniler,